• EON LIGHT TV

  5.99 eur
  mjes

  nakon 6 mjeseci 13.90 eur/mjes

  • TV

   • Video klub - preko 1.000 naslova (Nova S, Vavoom, Pickaboo, AXN, Epic Drama, Minimax)
   • TV do 7 dana unazad
 • EON PREMIUM TV

  5.99 eur
  mjes

  nakon 6 mjeseci 23.90 eur/mjes

  • TV

   • 208 TV kanala (55 HD) Lista kanala >
   • CineStar TV Premiere HD
   • HBO Premium
   • Pink paket
   • Zadruga paket promo do 3.11.
   • Video klub - preko 16.000 naslova (Nova S, Vavoom, Pikaboo, AXN, Epic Drama, Minimax, Pickbox NOW i Cinestar Premiere Plus, NG+, My Baby TV, Hopster, HBO OD, Zauder)
   • TV do 7 dana unazad

*Akcija važi za nove korisnike do 30.11.2019.

 

Preporučene minimalne brzine interneta za kvalitetno korišćenje servisa: 2 Mbps za SD i 5 Mbps za HD rezoluciju. Za postizanje optimalnih performansi i praćenje servisa sa najboljim kvalitetom slike, preporučena brzina protoka je od 5 Mbps za SD, odnosno 10 Mbps za HD rezoluciju.

Dodatni TV paketi

Uloguj se na Moj Telemach portal i sam izaberi paket koji želiš ili nas kontaktiraj

HBO

Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje dramskog TV programa. Gledajte svjetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO, HBO 2 i HBO 3 u HD rezoluciji.

+ Od 5 .10 EUR /mjes

Cinemax

Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX, CINEMAX 2. Uživaj u filmovima, bez reklama.

+ Od 4 .10 EUR /mjes

HBO Premium

Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude u HD formatu, plus HBO On Demand i HBO GO. HBO Premium paket je uključen u ponudu EON PREMIUM paketa.

+ Od 9 .20 EUR /mjes

CineStar TV Premiere HD

CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

+ Od 5 .10 EUR /mjes

Pink

EON_paketi Pink

Uz Pink paket uživajte u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvijezda na Balkanu, kao i u rijaliti programima.

+ Od 2 .50 eur /mjes

Zadruga

Pratite uživo sva dešavanja u rijaliti programu “Zadruga”, 24 časa dnevno, svih 7 dana u nedjelji. U paketu “Zadruga” dobijate 4 različita kanala Zadruga Live 1, 2, 3 i 4 koji će prenositi sva dešavanja na popularnom imanju.

+ Od 11 .90 eur /mjes

Dodatni katalozi u Video klubu

Uloguj se na Moj Telemach portal i sam izaberi paket koji želiš ili nas kontaktiraj

Pickbox NOW

Više od 3.000 sati premijera, hit- serija, filmskih klasika i najveća kolekcija Diznijevih animiranih filmova koje možete neograničeno da gledate u HD rezoluciji.

+ Od 5 .00 eur /mjes

National Geographic +

Istražujte svijet kroz dokumentarce i serije originalne produkcije prepoznatljivog kvaliteta. Otkrijte zanimljivosti iz nauke, upoznajte ljepote životinjskog carstva, velike istorijske događaje i jedinstvene ljudske priče i iskustva. National Geographic+ je uključen u Full i Premium pakete

+ Od 2 .50 eur /mjes

Hopster

Hopster je mjesto na kojem učenje postaje zabava. Uživajte u više stotina epizoda pažljivo odabranih i nagrađivanih crtanih filmova za djecu uzrasta od 2-6 godina i to bez reklama. Hopster je uključen u Full i Premium pakete.

+ Od 4 .90 eur /mjes

My Baby TV

My Baby TV sadrži odlično osmišljene, originalne i ekskluzivne sadržaje pune priča, pjesmica i simpatičnih likova. Emisije su kreirali stručnjaci za razvoj djeteta sa željom da se djeca do 4 godine i njihovi roditelji zajedno zabave. My Baby TV je uključen u Full i Premium pakete.

+ Od 1 .50 eur /mjes

Zauder

EON Zauder

Filmski sadržaj za odrasle. Zauder paket je uključen u ponudu EON Premium paketa.

+ Od 4 .90 eur /mjes